ua en ru

НАЗК склало Ситника протокол про корупцію, - журналіст

НАЗК склало Ситника протокол про корупцію, - журналіст Сергій Іванов (фото - facebook.com/applecrysis)

Крім того, за даними журналіста, НАБУ викликало Корчак на допит

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало відносно голови Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника протокол про корупцію через конфлікт інтересів та ненадання інформації на вимогу НАЗК. Про це на сторінці Facebook написав журналіст Сергій Іванов, опублікувавши фото сторінок протоколу.

"Правопорушення, на думку НАЗК, полягає в тому, що Ситник видав довіреність на представлення його інтересів керівника юридичного управління НАБУ Ярчаку, який здійснював представництво його інтересів як фізичної особи в суді, задіявши державний ресурс у власних цілях. Також Ситник відмовився надати НАЗК відповідну інформацію та документи для перевірки, що є порушенням вимог антикорупційного законодавства. Сьогодні, коли Ситник довідався про складений стосовно нього протокол, НАБУ раптом викликало главу НАЗК Корчак на допит повісткою", - написав Іванов.

OMG. Жити стає дедалі цікавіше. НАЗК поскладало стосовно голови НАБУ Ситника протокол про корупцію через конфлікт інтересів...

Опубліковано Sergii Ivanov 1 листопад 2017 р.