ua en ru

НАЗК перевіряє е-декларації "в ручному режимі", - Радецький

НАЗК перевіряє е-декларації "в ручному режимі", - Радецький Фото: Руслан Радецький

Кожного тижня розпочинається від 200 до 300 перевірок е-декларацій

Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє е-декларації "в ручному режимі". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

"Труднощі та перешкоди в перевірках е-декларацій існують. Проте, ніхто руки не опускає, намагаємося прорватися через ці штучні перешкоди і рухатися далі. Сьогодні фактично в бойових умовах Департаментом фінансового контролю та моніторингу способу життя проводяться, прикро, що в "ручному режимі", 83 повних перевірки декларацій, в тому числі вищих посадових осіб держави", - написав він.

Крім того, Радецький зазначив, що з початку року вже проведено близько 3 тис. перевірок е-декларацій. Він також зазначив, що кожного тижня розпочинається від 200 до 300 таких перевірок.

Тако, за словами Радецького, до Національного антикорупційного бюро України передано 10 матеріалів, а до суду направлено 25 протоколів про адміністративне правопорушення.

Друзі! Труднощі та перешкоди в перевірках е-декларацій існують. Проте, ніхто руки не опускає, намагаємося прорватися чер...

Опубліковано Ruslan Radetzky 5 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК назвало збої в реєстрі поважною причиною несвоєчасного подання е-декларацій.