ua en ru

НАЗК перевірить декларацію нардепа Рабіновича

НАЗК перевірить декларацію нардепа Рабіновича Фото: Вадим Рабінович (РБК-Україна)

НАЗК також проведе повну перевірку декларації в.о. голови Фонду держмайна Трубарова

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вирішило провести повну перевірку електронної декларації за 2017 рік депутата Верховної ради Вадима Рабіновича. Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку… Рабінович Вадим Зіновійович, народний депутат України VIII скликання, за 2017 рік", - сказано у повідомленні.

Крім того, повну перевірку е-декларацій буде проведено ще у відношенні трьох осіб.

"Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку: Андрієвський Михайло Володимирович, депутат Прилуцької районної ради, за 2017 рік (виправлена); Гаркавий Анатолій Іванович, голова Старобільської районної державної адміністрації Луганської області, за 2015 та 2016 роки; Трубаров Віталій Миколайович, головний спеціаліст відділу координації діяльності структурних підрозділів Фонду державного майна України, за 2016 рік", - сказано у повідомленні.

Крім того, прийняті рішення про продовження строку перевірки щодо 4-х суб’єктів декларування та про результати здійснення повної перевірки щодо 5-ти осіб.

Нагадаємо, раніше НАЗК направило в Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) обґрунтований висновок за результатами повної перевірки декларації Рабіновича за 2015 рік.