ua en ru

НАЗК перевірило декларації Новинського та ще 6 чиновників

НАЗК перевірило декларації Новинського та ще 6 чиновників Фото: НАЗК (УНІАН)

НАЗК перевірило декларації Новинського за 2015 та 2016 роки

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевірило декларації нардепа Вадима Новинського та ще 6 чиновників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу НАЗК.

Як повідомляється, НАЗК перевірило декларації Новинського за 2015 та 2016 роки.

Крім того, НАЗК перевірило декларації депутата Мелітопольської міської ради Запорізької області Ольги Русило за 2016 рік; депутата Маріупольської міської ради Донецької області Савелія Вашура за 2016 та 2017 роки; прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Харківської області Сергія Фокіна за 2015 рік; проректора з адміністративно-господарської роботи Глухівського національного педагогічного університету Анатолія Коротича за 2016 та 2017 роки; старшого інспектора чергового відділу оперативного реагування управління "Корпусу оперативно-раптової дії" ГУНП в Київській області Сергія Земенка за 2016 тп 2017 роки; головного спеціаліста Державної екологічної інспекції України Оксани Ярмоленко за 2016 рік.

Крім того, НАЗК вирішило провести повну перевірку декларацій Южненського міського голови Володимира Новацького за 2015 - 2017 роки.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) затвердило та направило до органів прокуратури та Національної поліції ще 13 обґрунтованих висновків щодо декларування недостовірної інформації та неподання декларацій.