ua en ru

У НАЗК призначили керівника Департаменту фінконтролю та моніторингу способу життя

У НАЗК призначили керівника Департаменту фінконтролю та моніторингу способу життя Фото: глава НАЗК Корчак Наталія (facebook.com_NAZKgov)

Соломатіна стала керівником Департаменту фінконтролю за результатами конкурсу

У Національному агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) призначили керівника Департаменту фінконтролю та моніторингу способу життя. Про це повідомили в прес-службі НАЗК.

"За результатами відкритого конкурсу, з метою посилення команди НАЗК, сьогодні, 16 червня 2017 року, на посаду керівника Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя була призначена Соломатіна Ганна", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Соломатіна має значний професійний і життєвий досвід, працювала у фінансовому і банківському секторах, брала участь у проведенні грошової реформи 1995-1996 роках, впровадженні адміністративної реформи, розробці законодавства про банкрутство.

"Думаю, що Соломатіна Ганна істотно посилить колектив апарату НАЗК та Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя, згуртує його і сформує потужну професійну команду під своїм керівництвом", - резюмувала глава НАЗК Наталія Корчак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву НАЗК про неможливість затвердити результати повної перевірки е-декларацій. Так, оформлення результатів перевірки не відповідає вимогам законодавства.