ua en ru

НАЗК направило до суду протоколи про правопорушення голови Згурівської райради

НАЗК направило до суду протоколи про правопорушення голови Згурівської райради Фото: НАЗК направило до суду протоколи про правопорушення

Голова райради не вжив заходів щодо запобігання конфлікту інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало і направило до суду протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності голови Згурівської райради Київської області Олександра Івченка за адміністративні правопорушення. Про це повідомляється на сайті НАЗК.

Зазначається, що Івченко, перебуваючи на посаді голови Згурівської райради і усвідомлюючи суперечності між приватними інтересами та службовими повноваженнями, не вжив заходів щодо запобігання конфлікту інтересів.

Так, він свідомо голосував за прийняття рішення про встановлення собі відповідного преміювання, порушуючи вимоги частини першої статті 28 Закону України "Про запобігання корупції".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Корчак Наталія відмовилася йти у відставку, не дивлячись на жорстку критику на засіданні Кабінету міністрів.