ua en ru

НАЗК направило до суду протокол щодо в.о. гендиректора Концерну радіомовлення

НАЗК направило до суду протокол щодо в.о. гендиректора Концерну радіомовлення Фото: НАЗК

Богданов видав накази про преміювання себе та своєї дружини

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) прийняло рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення стосовно виконуючого обов’язки генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Олександра Богданова. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Олександр Богданов допустив виникнення реального конфлікту інтересів, вчинив дії і приймав рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги частини другої статті 172-7 Кодексу України про адміністративні порушення "Вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів", - сказано у повідомленні.

Зокрема, перебуваючи на посаді першого заступника гендиректора концерну Богданов видав накази про преміювання працівників підприємства, в тому числі себе та своєї дружини, чим порушив вимоги пункту 3 частини першої статті 28 закону "Про запобігання корупції".

Нагадаємо, раніше НАЗК внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону виконуючому обов'язки генерального директора ДП "КБ Артилерійське озброєння" Андрію Нестреляю стосовно його заступника Андрія Чабанова.