ua en ru

НАЗК направило припис відносно службовця одного з оборонних підприємств

НАЗК направило припис відносно службовця одного з оборонних підприємств Фото: НАЗК направило чергове припис щодо держчиновника (фото з відкритих джерел)

Чиновника звинуватили в тому, що він не передав свій бізнес в управління іншій особі

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону виконуючому обов'язки генерального директора ДП "КБ Артилерійське озброєння" Андрію Нестріляй. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Як повідомляється, внесено припис щодо заступника генерального директора з розвитку та якості державного підприємства "Конструкторське бюро Артилерійське озброєння" Андрія Чабанова.

Так, в результаті проведеної агентством перевірки було встановлено, що після вступу на посаду Чабанов не передав належні йому підприємства та корпоративні права в управління іншій особі протягом 30 днів після призначення на посаду, що є правопорушенням, пов'язаним з корупцією.

Згідно з приписом, НАЗК вимагає провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, які призвели до скоєння правопорушення.

Припис є обов'язковим до виконання.

Нагадаємо, НАЗК направило до суду протоколи стосовно депутата сільради Київської області.