ua en ru

НАЗК направило в суд матеріали щодо депутата сільради у Київській області

НАЗК направило в суд матеріали щодо депутата сільради у Київській області Фото: НАЗК

Депутат проголосував за відведення земділянки у власність близькій особі

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адміністративні протоколи на депутата Бородянської селищної ради Київської області щодо виявлення у нього конфлікту інтересів. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"За результатами проведеної перевірки було встановлено, що згадана особа публічно не оголосила про конфлікт інтересів та про наявність свого приватного інтересу у прийнятті рішення органом місцевого самоврядування. Національне агентство з’ясувало, що депутат не повідомив сесію селищної ради про наявність реального конфлікту інтересів та взяв участь в голосуванні по питанню про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність близькій особі", - сказано в повідомленні.

Вказано, що депутат ознайомлений зі складеними протоколами, проте не визнав себе винуватим у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Нагадаємо, Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області визнав винним у скоєнні адміністративного правопорушення секретаря Переяслав-Хмельницької міської ради, а саме у встановленні собі премій.