ua en ru

Антикорупційне агентство почне роботу вже в липні

Антикорупційне агентство почне роботу вже в липні Фото: НАЗК реалізує державну антикорупційну політику

На даний момент НАЗК укомплектований лише на 20%

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочне свою роботу в липні 2016 року. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Повідомляємо, що запуск роботи НАЗК відбудеться на початку липня цього року після проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. Відповідно до законодавства, держаний орган може почати офіційно працювати лише в тому випадку, коли сформовано 30% штату. На даний момент НАЗК укомплектований лише на 20%", - зазначається у повідомленні.


Як зазначається, у зв’язку із заявами деяких посадових осіб, які не мають відношення до НАЗК, представники агентства просять утриматися від коментарів стосовно дати офіційного запуску роботи НАЗК та не вводити в оману ані ЗМІ, ані громадськість.

Раніше повідомлялося, що НАЗК - центральний орган виконавчої влади України зі спеціальним статусом, який забезпечує формування та реалізацію державної антикорупційної політики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Порошенко призначив Горащенкова членом конкурсної комісії по відбору працівників НАЗК.