ua en ru

Президент призначив Горащенкова членом конкурсної комісії по відбору працівників НАПК

Президент призначив Горащенкова членом конкурсної комісії по відбору працівників НАПК Фото: Олексій Горащенков працює на посаді першого заступника Керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення АП

Про це йдеться в указі №199 від 10 травня

Президент Петро Порошенко призначив Олексія Горащенкова членом конкурсної комісії з відбору членів Нацагентства з питань запобігання корупції. Про це йдеться в указі №199 від 10 травня.

"Визначити для включення до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції Горащенкова Олексія Миколайовича - першого заступника керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації Президента", - йдеться в указі.


Нацагентство з питань запобігання корупції має проводити перевірку електронних декларацій чиновників "на підставі інформації, отриманої від фізичних та юридичних осіб, засобів масової інформації та інших джерел, про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей".

Нагадаємо, у Нацагентстві з питань запобігання корупції будуть працювати 311 осіб.