ua en ru

У НАЗК хочуть скликати термінове засідання через проблеми з реєстром е-декларацій

У НАЗК хочуть скликати термінове засідання через проблеми з реєстром е-декларацій Фото: НАЗК

Рябошапка назвав "вибухонебезпечною" ситуацію з функціонуванням реєстру е-декларацій

В Національному агентстві з питань запобігання корупції України хочуть скликати термінове засідання через проблеми з реєстром е-декларацій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з членів НАЗК Руслан Рябошапка.

"Ситуація з функціонуванням Єдиного державного реєстру декларацій стає, на жаль, вибухонебезпечною. Вніс пропозицію щодо термінового скликання засідання НАЗК, на якому ми повинні сьогодні ж знайти вирішення проблеми", - написав він.

Ситуація з функціонуванням Єдиного державного реєстру декларацій стає, на жаль, вибухонебезпечною. Вніс пропозицію щодо ...

Опубліковано Rouslan Riaboshapka 28 березень 2017 р.

Крім того, про перебої в роботі реєстру е-декларацій повідомляють на своїх сторінках у соцмережі перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко та заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Як і в жовтні, як і десятки моїх колег тоді і зараз, зіштовхнулася з проблемою непрацюючого сайту НАЗК....Я щодня відсилаю письмові листи в НАЗК з інформацією про те, що сайт заблоковано і що я зіштовхнулася з проблемами його заповнення і відправлення. Раджу всім колегам, хто зіштовхнувся з цією проблемою, діяти так само", - написала Геращенко.

Як і в жовтні, як і десятки моїх колег тоді і зараз, зіштовхнулася з проблемою непрацюючого сайту НАЗК. На розробку яког...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 28 березень 2017 р.

У свою чергу, Нефьодов написав, що не може зайти до реєстру е-декларацій вже майже тиждень.

"Приєднуюсь до флешмобу питаннь на адресу Національного агентства з питань запобігання корупції - НАЗК. Так, не можу зайти. Так, вже майже тиждень. Так, з усіх браузерів", - написав він.

#МененевзяливНАЗК Приєднуюсь до флешмобу питаннь на адресу Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК. Т...

Опубліковано Max Nefyodov 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції починає повну перевірку декларацій 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких 4 судді Вищого господарського суду України.