ua en ru

До нападу в Крюківщині причетний бізнесмен Чеботарьов з оточення Януковича, - нардеп

До нападу в Крюківщині причетний бізнесмен Чеботарьов з оточення Януковича, - нардеп Фото: Дмитро Лінько розповів деталі інциденту під Києвом

За словами парламентаря, бандити Януковича з Москви керують озброєними тітушками під Києвом

До нападу в с. Крюківщині Києво-Святошинкського району причетний бізнесмен Олексій Чеботарьов із оточення колишнього президента Віктора Януковича. Про це заявив народний депутат Дмитро Лінько у своєму Facebook.

"Тітушки від банди Януковича Олексія Чеботарьова, який втік у Москву, скоїли озброєний напад на підприємство в Крюківщині. Всю ніч вони збирали тітушок у Києво-Святошинському районі і тероризували підприємство", - написав він у соцмережі.


"Той факт, що бандити Януковича з Москви керують озброєними тітушками і намагаються рейдерським способом захоплювати підприємства в Києві, має бути підставою для серйозного розслідування СБУ. Якщо негайно не відреагувати на цей випадок, то реванш банди Януковича не за горами", - вважає Лінько.

Нагадаємо, у Крюківщині під Києвом невідомі при спробі захопити підприємство напали на охоронців, у результаті чого одна людина загинула і ще одна поранена.