ua en ru

Напад в Ніцці: опубліковано фото терориста

Напад в Ніцці: опубліковано фото терориста Фото: вантажівка нападника в Ніцці

Опублікована копія дозволу на проживання підозрюваного в теракті

Опублікована копія посвідки на проживання у Франції підозрюваного в нападі в Ніцці Мухамеда Булеля, якого назвали водієм вантажівки, який в'їхав у натовп людей на набережній ввечері 14 липня. Копію на своєму сайті оприлюднило французьке видання L'Est républicain.


Відзначається, що фото - копія дозволу на проживання, яке Булель отримав в 2008 році у віці 23 років. Термін дії посвідчення - з 15 січня 2008 року до 14 січня 2009 року.

Нагадаємо, в ЗМІ повідомляли, що терорист, який скоїв напад в Ніцці – 31-річний чоловік туніського походження на ім'я Мохаммед Лахуайедж Булель. Нападник в Ніцці не був під стеженням французької розвідки, але був відомий поліції по кількох злочинів, пов'язаними з нападами та пограбуваннями.

Daiy Mail повідомив також, що Булель, який напав на Ніцці, був батьком трьох дітей і працював в доставці морозива. Вантажівка, на якій терорист в'їхав у натовп людей, був орендований ним за два дні до теракту і залишався припаркованим на вулиці біля місця здійснення теракту близько дев'ятої години.