ua en ru

Напад на Найєма: суд Києва арештував четвертого підозрюваного

Напад на Найєма: суд Києва арештував четвертого підозрюваного Фото: Мустафа Найєм (РБК-Україна)

Суддя ухвалив доставити підозрюваного до суду для розгляду питання про застосування запобіжного заходу

Шевченківський районний суд Києва розглядаючи справу щодо нападу на Мустафу Найєма сьогодні, 7 травня 2018 року, у ході засідання прийняв рішення про обрання для четвертого підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду у Facebook.

"Слідчим суддею постановлено рішення, яким підозрюваному Саітову Магомеду-Аміну Абубакаровичу обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, строк дії ухвали про арешт підозрюваного становить 56 днів, тобто до 1 липня 2018 року.

"Слідчий суддя ухвалив доставити Саітова Магомед-Аміна Абубакаровича до Шевченківського районного суду м. Києва для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м’який запобіжний захід після затримання підозрюваного, однак не пізніш як 48 годин з часу його доставки до місця кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

Відносно четвертого підозрюваного у здійсненні хуліганських дій стосовно народного депутата України Мустафи-Масі...

Опубліковано Шевченківський районний суд міста Києва 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наразі Найєма охороняють представники поліції. Загалом у справі про напад на нардепа четверо підозрюваних, трьом з них раніше вже було обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці. Четвертий підозрюваний наразі знаходиться на території Азербайджана.