ua en ru

Напад на Найєма: суд обрав запобіжний захід третьому підозрюваному

Напад на Найєма: суд обрав запобіжний захід третьому підозрюваному Фото: напад на Мустафу Найєма (facebook.com-kyiv.news1)

Напад на Найєма стався 30 квітня в Києві

Шевченківський районний суд Києва в ході засідання у справі про напад на Мустафу Найєма обрав запобіжний захід для третього підозрюваного у вигляді нічного домашнього арешту до 30 червня.

Так, суд заборонив Умолту Темербулатову залишати місце його проживання з 23:00 до 6:00 протягом двох місяців.

Він підозрюється в скоєнні хуліганських дій щодо Найєма (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України).

(Кінець засідання. Оголошення ухвали) Прямий ефір з Шевченківського районного суду м. Києва. Суддя Левицька Т. В. Обрання застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно: (3) громадянину РФ Темербулатова Умолта Руслановича – підозрюваний за ч.2 ст.296 (підозрюваного у здійсненні хуліганських дій стосовно громадянина України Мустафи-Масі Найєма). Прокурор просить обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави у зв‘язку із тим, що кримінальне правопорушення пов‘язане із застосуванням насильства.

Опубліковано Masi Nayyem 2 травня 2018 р.

Нагадаємо, напад на Найєма стався 30 квітня в центрі Києва. В ході розслідування поліція затримала трьох учасників конфлікту, ще одному зловмиснику вдалося втекти. Пізніше прокуратура Києва оголосила підозру трьом затриманим, четвертому підозру було оголошено заочно.

Сьогодні, в ході судових засідань вже було обрано запобіжний захід для двох підозрюваних у справі про напад на Найєма.

Крім того, поліція оголосила в розшук четвертого учасника конфлікту - Магомеда-Аміна Саітова, йому оголошено підозру за двома статтями Кримінального кодексу.

Зазначимо, у Генеральній прокуратурі підтвердили інформацію про те, що один із підозрюваних у нападі на Найєма полетів в Баку (Азербайджан).