ua en ru

намір відправити у відставку Кабмін свідчить про кризу ідей у опозиції, - експерт

Питання відставки уряду, яку ініціюють опозиційні сили, може свідчити про кризу ідей в опозиції. Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов.

«Опозиції потрібно постійно мобілізовувати своїх прихильників, доводити свою ефективність і навіть життєдіяльність. Але щоб демонструвати ефективність, потрібні не тільки гучні гасла, потрібен результат, а його немає, оскільки в опозиції, в нинішніх умовах, ніколи не буде голосів за відставку», - сказав Карасьов.

За його словами, для відставки уряду немає ніяких підстав, оскільки уряд тільки сформовано. «Дивно взагалі, коли через 100 днів діяльності нового уряду вимагають його відставки», - зазначив Карасьов.

При цьому експерт не виключає, що, ініціюючи відставку Кабміну, опозиція прагне сформувати соціальний протест. «Можна припустити, що опозиція хоче зіграти на формуванні невдоволення населення поточної соціально-економічною ситуацією, яка насправді складна, особливо враховуючи стан справ у промисловості, приклади невиплати зарплат», - резюмував політолог.