ua en ru

Податкова міліція викрила махінації посадовців підприємства, які легалізували 259,9 млн гривень

Податкова міліція викрила махінації посадовців підприємства, які легалізували 259,9 млн гривень Фото: порушники без фактичного проведення оформили угоди з придбання нафтопродуктів

Порушники без фактичного проведення оформили операції з придбання нафтопродуктів, походження яких не встановлено

Податкова міліція викрила фінансові махінації посадовців підприємства, які легалізували 259,9 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби (ДФС) України.

"Працівниками податкової міліції Центрального офісу до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч.3 ст.209 КК України за фактом порушення чинного законодавства посадовими особами підприємства, що здійснює діяльність у сфері добування нафти та природного газу", - йдеться в повідомленні.

Протягом 2014-2015 років порушники документально, без фактичного проведення, оформили операції з придбання нафтопродуктів, походження яких не встановлено, на суму 259,9 млн гривень.

Зазначається, що у подальшому ці кошти були легалізовані шляхом перерахування на розрахунковий рахунок іншого підприємства під виглядом поворотної фінансової допомоги.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України передав Національному антикорупційному бюро матеріали за фактами виявлених махінацій в найбільших державних компаніях.