ua en ru

Нагельсманн змінить Анчелотті на посаді головного тренера "Баварії"

Нагельсманн змінить Анчелотті на посаді головного тренера "Баварії" Фото: Юліан Нагельсманн (achtzehn99.de)

Про це заявив відомий німецький журналіст

Молодий наставник "Хоффенхайма" Юліан Нагельсманн може змінити Карло Анчелотті на посту головного тренер мюнхенської "Баварії". Про це в ефірі ВВС заявив відомий німецький журналіст Рафаель Хонігштайн.

"Є розуміння, що Анчелотті покине" Баварію "після закінчення нинішнього сезону. Його змінить Нагельсманн. Мені здається, що це вже вирішене питання. Нагельсманн вже довів, що є гнучким тренером, готовим змінюватися. У якомусь сенсі він є послідовником Гвардіоли" , - заявив Хонігштайн.

За словами журналіста, в "Баварії" Нагельсманна вважають найкращим тренером цілого покоління.

"Якщо мюнхенський клуб упустить Нагельсмана, його візьме дортмундська" Боруссія ". Схожу помилку" Баварія "допустила в 2008 році, призначивши тренером Юргена Клінсманна, а не Юргена Клоппа", - додав Хонігштайн.

Раніше Нагельсманн зізнався в мріях про "Баварії".

"Баварія" грає велику роль в моїх мріях. Я багато років жив в Мюнхені, народився в Ландсберге-ам-Лех, що не так далеко від Мюнхена. Моя дружина і дитина теж скоро переїдуть в Мюнхен, ми будуємо там будинок. Це наше рідне місто. У мене щасливе життя, але "Баварія" зробила б її ще щасливішим. При цьому не означає, що моя удача повністю залежить від "Баварії", - заявив фахівець в ефірі Eurosport.

Нагадаємо, колишній наставник збірної Англії Рой Ходжсон став головним тренером "Кристал Пелас", підписавши з лондонською командою дворічний контракт.