ua en ru

У "Нафтогазі" назвали поточний обсяг запасів газу в ПСГ

У "Нафтогазі" назвали поточний обсяг запасів газу в ПСГ Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

У підземних сховищах залишається ще 10,4 млрд кубометрів газу

У підземних газових сховищах (ПСГ) України станом на 26 лютого 2018 року залишається 10,4 млрд кубометрів газу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України" в Facebook.

"Поки зима випробовує на міцність комунікації, автомобілі і силу волі офісного планктону у -15 вранці понеділка доходити до роботи, в українських підземних сховищах залишається 10,4 млрд куб. м газу. Це на 2 млрд куб. м більше, ніж на цю дату минулого року", - йдеться в повідомленні.

У "Нафтогазі" також підкреслили, що запасів у ПСГ вистачить до кінця опалювального періоду.

Поки зима випробовує на міцність комунікації, автомобілі і силу волі офісного планктону у -15 ранком понеділка доходити ...

Опубліковано Нафтогаз України - Naftogaz 26 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що запасів газу в Україні при нинішніх темпах видобутку вистачить на 22 роки. При цьому, якщо збільшать темп видобутку і наблизять його до світового (в Україні темп видобутку становить близько 2%, у світі - 10%), то термін видобутку зменшиться. Всього в країні налічується 402 родовища вуглеводнів, у промисловій розробці знаходяться 269, а запаси становлять 905,6 млрд куб. метрів газу.