ua en ru

"Нафтогаз" укладе додаткові договори з теплокомуненерго та ОСББ

"Нафтогаз" укладе додаткові договори з теплокомуненерго та ОСББ Фото: НАК "Нафтогаз України" (minenergo.com.ua)

Компанія "Нафтогаз" підготувала проекти додаткових угод, які відправить електронною поштою

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" отримав можливість укласти додаткові угоди на продаж газу з теплокомуненерго та об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), які керують котельнями на газі. Про це йдеться у повідсоленні прес-служби "Нафтогазу" в Facebook.

"Сьогодні ми отримали можливість укласти додаткові угоди на продаж газу з теплокомуненерго та ОСББ, які керують котельнями на газі. Чинні умови подовжено до кінця травня. Починаємо процес вже зараз: тексти додаткових угод розсилаємо усім нашим контрагентам", - зазначили у "Нафтогазі".

Компанія "Нафтогаз" підготувала проекти додаткових угод, які пролонгують дію договорів постачання природного газу із теплопостачальними підприємствами. Наразі документи відправляють електронною поштою всім контрагентам компанії.

"Для отримання номінацій на 1 декаду квітня поточного року теплопостачальним підприємствам необхідно якнайшвидше підписати додаткові угоди з свого боку та передати їх на адресу компанії", - зазначили в "Нафтогазі".

Сьогодні ми отримали можливість укласти додаткові угоди на продаж газу з теплокомуненерго та ОСББ, які керують...

Опубліковано Нафтогаз України - Naftogaz 31 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше у прес-службі НАК "Нафтогаз України" повідомили, скільки запасів газу в Україні залишилось підземних сховищах газу.