ua en ru

"Нафтогаз" вимагає скликати позачергові загальні збори акціонерів "Укрнафти"

"Нафтогаз" вимагає скликати позачергові загальні збори акціонерів "Укрнафти" Фото: "Нафтогаз" вимагає позачергових зборів акціонерів "Укрнафти"

Засідання пропонується провести у другій половині серпня

Мажоритарний акціонер компанії "Укнафта" НАК "Нафтогаз України" направив компанії вимогу про проведення позачергових зборів акціонерів. Про це повідомляє прес-служба "Укрнафти".

Як повідомляється, засідання Наглядової ради, призначене на 22 червня, не відбулося через відсутність кворуму, що зробило неможливим проведення загальних зборів, запланованих на 7 липня 2016 року. У своїй вимозі мажоритарний акціонер підкреслює, що порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів не змінився.


Зокрема планується розглянути наступні питання: затвердити початок процедури досудової санації ПАТ "Укрнафта", а також розглянути умови проведення фінансового оздоровлення компанії. Крім того, до порядку денного зборів включено розгляд звіту Правління, Наглядової ради і Ревізійної комісії за 2015 рік, затвердження фінансових результатів за минулий рік, обрання нового складу Наглядової ради та Ревізійної комісії.

Передбачається, що позачергові Загальні збори акціонерів можуть відбутися в другій половині серпня.

Як повідомлялося, "Укрнафта" заявила про зрив позачергових зборів акціонерів 7 липня.