ua en ru

"Нафтогаз" повідомив про обрання Клер Споттісвуд головою набради компанії

"Нафтогаз" повідомив про обрання Клер Споттісвуд головою набради компанії Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

Посаду заступника голови наглядової ради продовжує обіймати Володимир Демчишин

На першому засіданні нового складу наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", яке відбулося 22 грудня 2017 року, головою наглядової ради було обрано Клер Споттісвуд. Про це 12 січня 2018 року повідомила прес-служба "Нафтогазу".

"Посаду заступника голови наглядової ради продовжує обіймати Володимир Демчишин, який виконує ці повноваження з 18 квітня 2017 року", - також йдеться у повідомленні.

Зазначається,що у засіданні брали участь усі члени наглядової ради, а саме: Клер Споттісвуд (Велика Британія), Бруно Лескуа (Франція), Амос Хохштайн (США), Стівен Хейсом (Канада), Володимир Кудрицький, Сергій Попик та Володимир Демчишин (Україна).

Наступне засідання наглядової ради заплановане на кінець січня 2018 року. Під час нього будуть розглянуті питання призначення голів та формування чотирьох комітетів наглядової ради.

Нагадаємо, у грудні джерела РБК-Україна в уряді повідомили про обрання Клер Споттісвуд головою наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".