ua en ru

Наглядову раду "Нафтогазу" очолила Клер Споттісвуд, - джерела

Наглядову раду "Нафтогазу" очолила Клер Споттісвуд, - джерела Фото: Клер Споттісвуд (youtube.com- London Business School)

Посада заступника голови дісталася Володимиру Демчишину

Головою наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на першому офіційному засіданні ради сьогодні, 22 грудня 2017 року, була обрана Клер Споттісвуд. Про це РБК-Україна повідомили джерела в уряді.

Крім цього, за словами співрозмовника видання, посада заступника голови наглядової ради дісталася Володимиру Демчишину.

Варто відзначити, Клер Споттісвуд має багаторічний досвід в нафтогазовому секторі, у 1993-1998 роках вона працювала в національному регуляторі Великобританії. Деякі британські ЗМІ приписують їй значну роль у створенні конкурентного ринку газу в Британії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови правління "Нафтогазу" Андрія Коболєва, що нова наглядова рада НАК "Нафтогаз України" проголосувала щодо аудитора на своєму першому офіційному засіданні.

"Сьогодні насправді ще одна позитивна подія, крім Стокгольма, сьогодні було проведено перше офіційне засідання наглядової ради, де був обраний голова і було проголосоване перше питання щодо вибору аудитора НАК "Нафтогаз України", - заявив Коболєв.