ua en ru

"Нафтогаз" очікує рішення арбітражу в Стокгольмі щодо закупівлі газу у "Газпрому" в березні 2017

"Нафтогаз" очікує рішення арбітражу в Стокгольмі щодо закупівлі газу у "Газпрому" в березні 2017 Фото: Юрій Вітренко

За контрактом на транзит слухання будуть в листопаді-грудні

НАК "Нафтогаз України" очікує рішення Стокгольмського арбітражу щодо закупівлі газу в російського "Газпрому" в березні 2017 року. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний комерційний директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

"Завершився другий тиждень. Завтра перерва. Потім ще три дні слухань... Потім може бути ще одна подача документів (post-hearing briefs), і можуть бути залучені експерти (незалежні, для самого трибунал). Але рішення в будь-якому разі має бути до кінця березня. Це за контрактом на закупівлю газу. За контрактом на транзит слухання будуть в листопаді-грудні", - йдеться в повідомленні.

Завершилася друга тиждень. Завтра перерву. Потім ще три дні слухань. Мізки вже димлять. І дуже хочеться додому до дружини і дітей. Але відчуття, що ці два тижні були безцільно прожиті, точно немає:)

Опубліковано Yuriy Vitrenko 7 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загальна сума вимог НАК "Нафтогаз України" до російського "Газпрому" в рамках позову в Стокгольмському арбітражі станом на 31 липня 2016 становили 28,3 млрд доларів.