ua en ru

Наїзд на поліцейський фургон в Парижі: влада повідомила про загибель нападника

Наїзд на поліцейський фургон в Парижі: влада повідомила про загибель нападника Фото: французька поліція (flickr/Police Nationale)

Нападник на поліцейський фургон в Парижі загинув від отриманих травм

Водій автомобіля, який протаранив поліцейський фургон на Єлисейських полях у Парижі (Франція), помер від отриманих травм, передає в Twitter агентство AFP з посиланням на міністра внутрішніх справ Франції Жерара Коллона.

"Водій, який напав (на поліцейський фургон, - ред.) на Єлисейських полях помер: міністр внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні AFP.

За даними інших французьких ЗМІ, поліцейський фургон протаранив автомобіль "Рено Меган", після чого загорівся. Після інциденту на місце прибули пожежники, які загасили вогонь. Про постраждалих серед поліцейських і перехожих не повідомлялося. Також повідомляється, що нападник був у списку людей, схильних до ісламської радикалізації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Парижі авто протаранило поліцейський фургон, проводиться спецоперація. Поліцейські закликали жителів міста і туристів утриматися від відвідування Єлисейських полів.