ua en ru

Початок весняних канікул у столичних школах перенесено на квітень.

Початок весняних канікул у столичних школах перенесено на квітень. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Віталія Журавського. Зокрема, канікули, що мали початися 22 березня і тривати до 31 березня 2010 р., розпочнуться на два тижні пізніше - 5 квітня. До шкіл учні повернуться у понеділок, 12 квітня 2010 р.
Такі зміни у навчальному році регулюються наказом головного управління освіти та науки КМДА "Про внесення змін до наказу Головного управління освіти і науки від 23 лютого 2009 р. №35 "Про структуру 2009/2010 навчального року та робочі навчальні плани в загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва", який було видано на виконання листа Міністерства освіти і науки України від 11 листопада 2009 р. №1/9-777.
"Рішення про перенесення весняних канікул у першу чергу обумовлено тим, що дітям необхідно у повній мірі засвоїти матеріал, який було пропущено під час карантину. На превеликий жаль, нам довелося трохи скоротити канікули. Цього року діти відпочиватимуть 7 днів, а не 10, як було заплановано раніше. Однак, це дозволить вчасно виконати навчальні програми", - пояснив В.Журавський.