ua en ru

Главу канцелярії одного з районних судів Києва викрили на хабарі

Главу канцелярії одного з районних судів Києва викрили на хабарі Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Посадовець обіцяв сприяння в не притягненні до адміністративної відповідальності

Начальника канцелярії одного з районних судів міста Києва викрили на хабарі у 15 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в Facebook.

"Прокуратура Київської області викрила чергового хабарника, на цей раз затримана начальник канцелярії одного з районних судів міста Києва, що за "винагороду" в 15 тис. гривень обіцяла посприяти у вирішенні питання про не притягнення до адміністративної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 23 листопада прокуратура спільно з працівниками управлінням захисту економіки в Київській області, в порядку ст. 208 КПК України, затримали начальника канцелярії одного з районних судів столиці після отримання неправомірної вигоди.

Так, зазначені кошти зловмисниця вимагала та отримала від громадянина, щодо якого в цьому ж суді розглядалася адміністративне провадження за ст 130 КУпАП, за сприяння у вирішенні питання про позбавлення зазначеного громадянина права керувати транспортним засобом.

В даний час тривають невідкладні слідчі дії, а також вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу затриманій особі.

Прокуратура Київської області викрила чергового хабарника, на цей раз затримано начальника канцелярії одного з районних ...

Опубліковано Прокуратура Київської області 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишньому керівнику київського комунального підприємства "Плесо" повідомили про підозру у незаконному будівництві в Гідропарку.