ua en ru

Почались консультації з міжнародними претендентами на участь в управлінні ГТС України

Почались консультації з міжнародними претендентами на участь в управлінні ГТС України Фото: Володимир Кістіон повідомив про консультації по ГТС

Консультації триватимуть протягом 21-22 лютого

Робоча група з пошуку партнерів для залучення до управління газотранспортною системою (ГТС) України розпочала консультації із першими компаніями, що претендують на спільне управління. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон у Facebook.

"Розпочали консультації із першими сімома міжнародними компаніями, які проявили інтерес у спільному управлінні газотранспортною системою України. Протягом двох днів заслухаємо пропозиції тих, хто висловив готовність підставити плече Україні та в подальшому гарантувати енергетичну безпеку нашій країні та Європі зокрема", - зазначив Кістіон.

Розпочали консультації із першими сімома міжнародними компаніями, які проявили інтерес у спільному управлінні газотранс...

Опубліковано Володимир Кістіон 21 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Свій інтерес увійти в спільне управління національною ГТС висловили Бельгія, Франція, Голландія, Польща, Словаччина, Іспанія, Італія, Румунія, Греція та Німеччина. Пізніше президент Петро Порошенко зазначив, що взяти участь у спільному управлінні ГТС України виявили бажання більше десятка всесвітньо відомих компаній.