ua en ru

Розпочалася зустріч Порошенка та спадкоємного принца Ліхтенштейну

Розпочалася зустріч Порошенка та спадкоємного принца Ліхтенштейну Фото: зустріч Порошенка та Алоїза (president.gov.ua)

Вони оглянули стрій воїнів почесної варти

В Маріїнському палаці розпочалася зустріч президента України Петра Порошенка та спадкоємного принца Князівства Ліхтенштейн Алоїза, який перебуває в Україні з офіційним візитом на запрошення глави держави. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Офіційна церемонія зустрічі в Маріїнському палаці розпочалася з виконання державних гімнів Князівства Ліхтенштейн та України. Після чого президент України та принц Князівства Ліхтенштейн оглянули стрій воїнів почесної варти та представили офіційні делегації своїх країн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після цього розпочалася зустріч Порошенка та Алоїза у форматі "віч-на-віч", за підсумками якої відбудеться їхня зустріч із представниками ЗМІ.

Нагадаємо, вчора, 5 червня, повідомлялося, що під час переговорів будуть обговорені питання активізації українсько-ліхтенштейнського політичного діалогу, підтримки Ліхтенштейном суверенітету та територіальної цілісності України, а також інтенсифікації торговельно-економічної співпраці з урахуванням можливостей вільної торгівлі в рамках Європейської асоціації вільної торгівлі.