ua en ru

З початку доби в зоні АТО поранений один український військовий, - штаб

З початку доби в зоні АТО поранений один український військовий, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Всього з початку доби було зафіксовано 19 обстрілу позицій ВСУ

почав доби 20 серпня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції поранений один військовослужбовець Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Сьогодні, на відміну від минулих діб, найбільша активність противника фіксувалася на Луганському напрямку. Тут, на підступах до Новозвановке, бандити випустили по нашим опорним пунктах не менше 24 міни калібру 120 і 82 міліметри. Крім того, під ворожим вогнем опинилися українські позиції в районі Новотошковского, Новоолександрівка, Троїцького. А в результаті мінометного обстрілу наших укріплень неподалік Попасній, один український боєць отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики двічі били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по Авдіївський промзоні, а неподалік Пісків застосовували міномети різних калібрів. На Маріупольському напрямку з 82-міліметрових мінометів бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО в Павлополе і Чермалыке.

Всього з початку доби в зоні АТО було зафіксовано 19 обстрілу позицій Збройних сил України.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 20 серпня 2017 року Упродовж дня у районі проведення АТО інтенс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 серпня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 19 серпня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі жоден український солдат не загинув, проте один боєць Збройних Сил України отримав поранення.