ua en ru

Із початку роботи Нацполіції загинуло 18 правоохоронців, - Князєв

Із початку роботи Нацполіції загинуло 18 правоохоронців, - Князєв Фото: українська поліція (facebook.com/apostolmv)

Ще близько 700 поліцейських отримали поранення

Із початку становлення Національної поліції України вже загинуло 18 правоохоронців. Про це повідомив керівник відомства Сергій Князєв у своєму Facebook.

"З початку становлення Національної поліції України маємо сумну статистику: 18 загиблих та близько 700 поранених поліцейських", - написав він у соцмережі.

І саме тому, на його думку, одним із основних обов’язків суспільства є забезпечення поліцейських та їхніх родини соціальними гарантіями: як тих, які щойно прийшли на службу, так і тих, які присвятили їй все своє життя.

Крім того, Князєв розповів, що протягом шести місяців 2017 року Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції розпочато 597 кримінальних проваджень щодо правоохоронців. Найбільше з них (190), за його словами, стосуються давання або одержання хабара поліцейським.

"Далі буде. І ми покажемо, що поліція - це не тільки селфі, і що зв’язка "поліція-хабар" має перетинатися тільки у контексті боротьби, а жорсткість може бути тільки до того, хто переступив закон", - резюмував глава Нацполіції.

Реформа поліції – цей термін стрімко увійшов в повсякденне життя кожного українця та, на жаль, часто став асоціюватися з...

Опубліковано Сергієм Князєвим 15 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва біля Верховної Ради водій легкового автомобіля збив лейтенанта Національної поліції, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора.