ua en ru

У Києві біля Верховної Ради збили поліцейського

У Києві біля Верховної Ради збили поліцейського Фото: поліція

Лейтенант національної поліції госпіталізований

У центрі Києва біля Верховної Ради водій легкового автомобіля збив лейтенанта національної поліції, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

"В центрі Києва, біля Верховної Ради, на перетині вулиць Шовковичної та Грушевського водій автомобіля #Hyundai, р. н. #BE8102BE, збив перебігаюого на зелений сигнал світлофора лейтенанта національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що при зіткненні з автомобілем, правоохоронець вдарився головою об лобове скло, а також травмував ногу, після чого був госпіталізований. На місці працюють співробітники патрульної поліції, чекають СОГ.

У центрі Києва, біля Верховної Ради, на перетині вулиць Шовковичної та Грушевського водій автомобіля #Hyundai, р. н. #BE8102BE, збив перебігає на "зелений" сигнал світлофора лейтенанта національної поліції. При зіткненні з автомобілем, правоохоронець вдарився головою об лобове скло, а також травмував ногу. Госпіталізований. На місці працюють співробітники патрульної поліції, чекають СОГ.

Опубліковано Київ Оперативний 11 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області на автозаправної станції (АЗС) поблизу. Загальці стався вибух ємності з газом з подальшою пожежею. Як наголошується, в 19:12 пожежа на АЗС "UPG" було локалізовано, а о 19:45 ліквідовано. У результаті вибуху загинула 1 особа та постраждала 1 людина.