ua en ru

З початку російської агресії в Україні загинув 21 рятувальник, - Порошенко

З початку російської агресії в Україні загинув 21 рятувальник, - Порошенко Фото: рятувальники на прийомі у Порошенка (president.gov.ua)

Ще 38 рятувальників отримали поранення

З початку російської агресії на Донбасі у 2014 році загинув 21 рятувальник. Про це на виступі з нагоди Дня рятувальника України заявив президент України Петро Порошенко.

За словами Порошенка, за час протидії російської агресії загинув 21 представник рятувальної служби, ще 38 отримали поранення. Він також зазначив, що в останні роки істотно зменшилася кількість надзвичайних ситуацій.

"Хочу підкреслити, що це відбувається під час війни, під час активізації терористичної активності держави-агресора. Це ще один доказ того, що країна змінюється і змінюється служба надзвичайних ситуацій", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що за серпень на Донбасі загинули 18 військових.

"Україна бореться, і кожен день у нас терористичні обстріли з боку Російської Федерації. Тільки за серпень загинули 18 моїх воїнів, була велика кількість поранених", - зазначив він.

До цього президент заявляв, що Україна повідомить Російській Федерації про непродовження договору дружби до кінця вересня.