ua en ru

З початку проведення ООС бойовики 21 раз обстріляли населені пункти Донбасу, - Наєв

З початку проведення ООС бойовики 21 раз обстріляли населені пункти Донбасу, - Наєв Фото (facebook.com/pressjfo.news)

Бойовики почали обстріли із забороненої зброї навіть вдень

З початку проведення операції Об'єднаних сил (ООС) російсько-окупаційні війська 21 раз обстрілювали населені пункти на Донбасі. Про це в четвер, 24 травня, командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв повідомив під час офіційної робочої зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд, передає прес-центр ООС.

"З початку проведення операції Об'єднаних сил ворог скоїв 21 обстріл населених пунктів. Для порівняння з початку січня до кінця АТО було зафіксовано 15 ворожих обстрілів населених пунктів", - сказав він.

Крім того, Наєв повідомив, що за час проведення ООС середньооблікова кількість обстрілів з боку бойовиків в 6 разів перевищила аналогічні показники зафіксовані з початку року.

За його словами, противник почав вести вогонь із забороненої зброї навіть вдень. При цьому Наєв підкреслив, що Об'єднані сили займаються мирним населенням і здійснюють всі заходи щодо його захисту.

З початку проведення ООС ворог 21 разів обстрілював населені пункти Про це у четвер, 24 травня, Командувач Об'єднання єднаних сил...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 24 травня 2018 р.

Нагадаємо, президент Естонії Керсті Кальюлайд у четвер, 24 травня, в рамках поїздки в Донецьку область прибула в Краматорськ.