ua en ru

З початку АТО більше 700 військових пройшли реабілітацію в країнах НАТО, - Геращенко

З початку АТО більше 700 військових пройшли реабілітацію в країнах НАТО, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Геращенко розповіла про пріоритети у співпраці з НАТО

З початку антитерористичної операції на Донбасі 724 українських військових отримали лікування в країнах НАТО і партнерах альянсу. Про це у Facebook повідомила віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко за підсумками дискусії міжпарламентської ради Україна-НАТО.

"По медичній реабілітації - за ці роки 724 українських військових пройшли лікування у 17 країнах НАТО і 3 країнах-партнерах", - повідомила Геращенко.

Вона також зазначила, що у співпраці з НАТО українській стороні потрібно більше проектів в оборонній сфері, у захисті військових, зокрема в розвитку аеророзвідки та збільшенні кількості безпілотників.

Одна з найважливіших дискусій міжпарламентської ради Україна- НАТО- про трастові фонди. Наші партнери по Альянсу наполяг...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 28 листопад 2017 р.

Нагадаємо, в жовтні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про створення нового центру реабілітації бійців АТО.

"За майже 4 роки війни через бойові дії пройшли майже 300 тисяч осіб, і зараз ми повинні зробити все можливе, щоб наші військові отримали необхідну психологічну поствоєнну реабілітацію. Тому зараз працюємо над створенням нового центру психологічної допомоги для бійців АТО", - зазначив Аваков.