ua en ru

Розпочала роботу нова Рада громадського контролю при НАБУ

Розпочала роботу нова Рада громадського контролю при НАБУ Фото: голова НАБУ Артем Ситник (РБК-Україна)

Рада має підсилити комунікаційну складову у роботі бюро

Розпочала роботу нова Рада громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України (НАБУ). Про це повідомляє прес-служба бюро.

"Рада громадського контролю при НАБУ має підсилити комунікаційну складову у роботі Національного антикорупційного бюро, а також займати активну позицію у відстоюванні інтересів Бюро в судах та взаєминах із органами нагляду", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що під час зібрання рада обрала голову. Ним став Роман Маселко. Секретарем ради обрано Галину Янченко. Вказано, що голова Ради громадського контролю входитиме до складу дисциплінарної комісії НАБУ.

Директор НАБУ Артем Ситник, який взяв участь у першому засіданні нової РГК, наголосив на викликах, які стоять перед бюро. Зокрема, йдеться про завершення формування штату, налагодження повноцінної організації роботи територіальних управлінь, збільшення кількості розслідувань, завершення стадії судового розгляду у провадженнях НАБУ.

"Багато зроблено, але ще більше треба зробити. Сподіваюся, разом нам вдасться здійснити все заплановане", - підсумував Ситник.

Нагадаємо, у Національному антикорупційному бюро (НАБУ) в середу, 31 травня, о 21:00 завершилося рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю при НАБУ.