ua en ru

У НАБУ заявили, що нові факти у справі "чорної бухгалтерії" ПР вказують на Охендовського

У НАБУ заявили, що нові факти у справі "чорної бухгалтерії" ПР вказують на Охендовського Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

У справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів з'явилися нові підозрювані

У Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) заявили, що нові факти у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів вказують на голову Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

Як зазначається, у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів статус підозрюваних отримали ще двоє осіб - колишній нардеп від ПР та помічник іншого народного обранця від тієї ж політсили. Зокрема, вони підозрюються у наданні хабаря Охендовському.

"Національне бюро переконане, що зазначене процесуальне рішення є важливим як для розслідування фактів узурпації влади Віктором Януковичем та його оточенням, так і для розслідування за фактом ймовірного одержання неправомірної вигоди високопосадовцями, зокрема, головою Центральної виборчої комісії, оскільки вкотре підтверджує достатність та законність доказів, що зібрали детективи НАБУ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше олова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявляв, що для поновлення справи голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського необхідно ще одне міжнародно-правове доручення.