ua en ru

Ситник розповів, коли можуть відновити слідство по Охендовському

Ситник розповів, коли можуть відновити слідство по Охендовському Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Для відновлення справи Охендовського необхідно ще одне міжнародно-правове доручення

Для поновлення справи голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського необхідно ще одне міжнародно-правове доручення. Про це повідомив голова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник в інтерв'ю Insider.

"Я неодноразово говорив, що детективи НАБУ зібрали достатньо доказів для завершення цієї справи і передачі його в суд. На думку прокурора САП, у справі необхідно надати ще одне міжнародно-правове доручення. У зв'язку з цим слідство було припинено. Після отримання матеріалів цього доручення буде прийнято остаточне рішення", - повідомив Ситник.

Також Ситник зазначив, що в будь-якому випадку правоохоронці наполягатимуть, що у справі Охендовського достатньо доказів для передачі справи в суд.

"Гарантувати, що прокуратура погодиться з нашими доводами, я не буду, але в будь-якому випадку ми будемо доводити, що зібраних доказів достатньо для передачі справи в суд", - заявив він.

Нагадаємо, раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що справі Охендовського зібрані ще не всі докази.