ua en ru

НАБУ не веде війну з іншими антикорупційними органами, - Ситник 

НАБУ не веде війну з іншими антикорупційними органами, - Ситник  Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Ситник зазначив, що ситуацію, яка склалася між НАБУ і НАЗК хочуть використати, щоб продемонструвати суспільству, що "дійсно всі погані"

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) не веде війну з іншими антикорупційними органами. Про це сьогодні на засіданні комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Скажу одразу позицію антикорупційного бюро: у нас немає війни з іншими антикорупційними органами і поки йшли баталії ми з заступником антикорупційного прокурора встигли обговорити пару справ, які, можливо, також зазвучать у прямому ефірі і знову ми отримаємо порцію критики", - заявив Ситник.

За його словами, те ж саме стосується і НАЗК. Директор НАБУ зазначив, що ситуацію, яка склалася між НАБУ і НАЗК хочуть використати для того, щоб продемонструвати суспільству, що "дійсно всі погані".

Задля прозорості - трансляція телефоном засідання нашого парламентського комітету з протидії корупції

Опубліковано Єгором Соболєвим 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Національному антикорупційному бюро України заявляють про початок розслідування щодо посадовців Національного агентства з питань запобігання корупції.