ua en ru

НАБУ у вересні планує оголосити тендер на закупку автомобілів на 5,5 млн гривень

НАБУ у вересні планує оголосити тендер на закупку автомобілів на 5,5 млн гривень Фото: НАБУ (twitter.com/nab_ukr)

Авто мають бути поставлені до кінця року

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) у вересні планує оголосити тендер на закупку автомобілів на 5,5 млн гривень. Про це за посиланням на річний план закупівель НАБУ повідомляє "Радіо Свобода".

Як зазначається, НАБУ планує придбати автомобілі марок Ford Focus, Ford Mondeo, Renault Megane і Peugeot Treveller. Разом з тим, допускається придбання й автомобілів інших марок, якщо вони мають аналогічні характеристики. Авто мають бути поставлені до кінця року.

"Протягом літа НАБУ вже уклало кілька угод на суму понад 10 мільйонів гривень на закупівлю авто, серед яких Ford Custom Tourneo, Mazda CX 5. Загалом протягом 2017 року НАБУ уклало на тендерах 168 угод на суму 55 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) підозрює чиновників Національної поліції України у нанесенні шкоди держбюджету на суму 240 млн гривень. НАБУ підозрює, що при закупівлі гібридних позашляховиків Mitsubishi Outlander PHEV Національна поліція України переплатила 30% вартості.