ua en ru

НАБУ і САП оголосили про підозру фігуранту "газової справи" Постному

НАБУ і САП оголосили про підозру фігуранту "газової справи" Постному Фото: НАБУ (twitter.com/NAB Ukraine)

Підозра оголошено за статтею про зловживання службовим становищем

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціальна антикорупційна прокуратура (САП) оголосили про підозру фігуранту так званої "газової справи" Валерію Постному. Про це Facebook повідомляє прес-служба НАБУ.

"16 червня детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, - ред.), особі, яка є обвинуваченим по так званій "газовій справі", - йдеться в повідомленні.

ЗАТРИМАНОМУ ФІГУРАНТУ "ГАЗОВОЇ СПРАВИ" ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ 16 червня детективи Національного антикорупційного бюро ...

Опубліковано НАБУ 17 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Солом'янський районний суд взяв Постного під варту терміном на два місяці. Повідомляється, що обвинуваченому встановили заставу в розмірі 10 мільйонів гривень. При цьому прокурори вимагали для Постного заставу в 50 мільйонів гривень.