ua en ru

НАБУ проводить обшуки у ПриватБанку

НАБУ проводить обшуки у ПриватБанку Фото: у Приваті проводять обшуки (УНІАН)

Втручання в роботу офісу банку немає

Співробітники Національного пнтикоррупционного бюро проводять обшуки у головному офісі ПриватБанку у Дніпрі. Про це повідомляє прес-служба НАБУ на сторінці відомства у Facebook.

Як повідомляється, обшуки проводяться в рамках розслідування кримінальної справи стосовно посадових осіб банку, які підозрюються у зловживанні службовим становищем і розтраті коштів банку в особливо великих розмірах.

За даними НАБУ, дії менеджменту і екс-власників банку завдали державі збитків у сумі 116,8 млрд гривень.

У свою чергу, прес-служба ПриватБанку повідомила, що обшуки, які проводяться, є плановою операцією і співробітники НАБУ жодним чином не втручаються в роботу офісу.

"Це планова операція в рамках співпраці банку та НАБУ по поверненню токсичних кредитів. Якби не інформація з інтернету, співробітники банку не дізналися б про існування "масок-шоу" в банку. Йде планова робота, ніякого втручання в роботу офісу банку немає", - повідомили РБК-Україна в прес-службі банку.

НАБУ ПРОВОДИТЬ ОБШУКИ В ГОЛОВНОМУ ОФІСІ ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ ...

Опубліковано НАБУ 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура розслідує кредитування пов'язаних з ПриватБанком структур на десятки мільярдів гривень.