ua en ru

НАБУ проводить обшук в Держлісагентстві

НАБУ проводить обшук в Держлісагентстві Фото: НАБУ (twitter.com/NAB Ukraine)

Детективи НАБУ проводять обшук в приміщенні Держлісагентства

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) проводять обшуки в Державному агентстві лісових ресурсів. Про це повідомляє прес-служба Держлісагентства.

"Сьогодні з 9:30 в приміщенні Держлісагентства детективи НАБУ проводять обшук, пов'язаний з виконанням постанови Кабінету міністрів України № 1063 від 30 листопада 2016 року "Деякі питання реалізації пілотного проекту рекультивації земель лісового фонду, порушених в результаті незаконного видобутку бурштину", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, детективам НАБУ дали повний доступ до всіх приміщень Держлісагентства. Також надаються всі листи, матеріали, службова документація та інші документи, пов'язані з виконанням вищезазначеної постанови Кабміну.

Наголошується, що Держлісагентство не є розробником постанови Кабміну "Деякі питання реалізації пілотного проекту рекультивації земель лісового фонду, порушених в результаті незаконного видобутку бурштину".

Згідно з цією постановою Держлісагентство оприлюднило на своєму офіційному сайті наказ з переліком земель лісового фонду, в межах яких є частини, які порушені внаслідок незаконного видобутку бурштину і вимагають рекультивації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала організаторів контрабандного каналу поставок бурштину в Європу.