ua en ru

НАБУ проводило обшуки в Національному інституті раку

НАБУ проводило обшуки в Національному інституті раку Фото: НАБУ (facebook.com nabu.gov.ua)

Обшуки проводилися в рамках розслідування справи за фактом можливого зловживання службовим становищем в інституті

Національне антикорупційне бюро України сьогодні, 24 листопада, проводило обшуки в Національному інституті раку. Про це у коментарі повідомила Світлана Оліфіра, передає кореспондент РБК-Україна.

"Детективи Національного антикорупційного бюро України 24 листопада здійснювали слідчі дії (обшук) в Національному інституті раку в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливого зловживання службовим становищем посадовими особами інституту", - повідомила Оліфіра.

Нагадаємо, 21 листопада у комунальній корпорації "Київавтодор" та комунальному об'єднанні "Київзеленбуд" проводилися обшуки. Обшуки відбувалися в рамках провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 191. - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Відзначимо, що раніше інформація про обшуки була оприлюднена на спільному брифінгу мера Києва Віталія Кличка з першим заступником генерального прокурора України Дмитром Сторожуком і заступником голови Національної поліції Ігорем Купранцем.