ua en ru

НАБУ оголосило конкурс з формування складу Ради громадського контролю

НАБУ оголосило конкурс з формування складу Ради громадського контролю Фото: НАБУ

До складу ради оберуть 15 осіб шляхом рейтингового інтернет-голосування

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило 10 травня 2017 року про проведення конкурсу щодо формування складу Ради громадського контролю при НАБУ. Про це повідомляє прес-служба бюро.

"У відповідності з Положенням про порядок формування Ради громадського контролю при НАБУ, затвердженого Указом президента України від 15 травня 2015 № 272 "Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України", оголошується конкурс з формування складу Ради суспільного контролю", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до складу ради увійде 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу. Він проводиться шляхом рейтингового інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

Кандидатури для участі у конкурсі можуть бути запропоновані громадськими об'єднаннями, статутна діяльність яких пов'язана із запобіганням та протидією корупції. Одне об'єднання може подати для участі в конкурсі не більше 3 кандидатів.

Заявку на участь у конкурсі необхідно подати у період з 10 по 19 травня 2017 року з необхідним пакетом документів. Інтернет-голосування відбудеться на офіційному сайті НАБУ 31 травня 2017 року з 9:00 до 21:00. Результати голосування розмістять на сайті бюро 6 червня 2017.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ планують створити відділ з розслідування корупції в Міністерстві охорони здоров'я України.