ua en ru

НАБУ розпочало розслідування ще трьох кримінальних проваджень за результатами е-декларування

НАБУ розпочало розслідування ще трьох кримінальних проваджень за результатами е-декларування Фото: НАБУ

Розслідується факт внесення недостовірної інформації до е-декларацій народним депутатом та головами районних держадміністрацій

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) розпочало досудове розслідування ще трьох кримінальних проваджень за результатами е-декларування. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

Як зазначається, кримінальні справи порушено за фактами декларування недостовірної інформації народним депутатом та головами районних державних адміністрацій.

"Відомості про кримінальне правопорушення стосовно народного депутата внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі матеріалів інформаційно-аналітичного дослідження Управління аналітики та обробки інформації НАБУ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відомості щодо внесення завідомо недостовірних відомостей у е-декларації головою однієї з РДА, а також щодо умисного неподання е-декларації іншим головою РДА внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за результатами розгляду заяв однієї з громадських організацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК і НАБУ розробили проект меморандуму про співпрацю та обмін інформацією.