ua en ru

У НАБУ готують підозри у справі "чорної бухгалтерії" ПР

У НАБУ готують підозри у справі "чорної бухгалтерії" ПР Фото: Ситник розповів про нові подробиці у справі "чорної бухгалтерії" ПР

НАБУ провело ідентифікацію підписів і почерків у справі

У Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) готують підозри у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Про це повідомив голова НАБУ Артем Ситник журналістам в п'ятницю, 16 вересня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз готується ряд підозр у цій справі (у справі" чорної бухгалтерії " Партії регіонів - ред.), оскільки проведена вже ідентифікація підписів, почерків у цій справі. Зараз ми вже почнемо приймати окремі процесуальні рішення по окремим особам, які там фігурують", - сказав Ситник.

"Ці документи ... по "чорній бухгалтерії" тісно переплітаються з департаментом Горбатюка (департамент Генеральної прокутарури - ред.) щодо суддів Конституційного суду, які приймали рішення щодо повернення Конституції 2006 року і в цій частині ми з ними (з ГПУ - ред. ) тісно співпрацюємо і обмінюємося інформацією", - додав глава НАБУ.

Нагадаємо, раніше колишній перший заступник глави Служби безпеки України Віктор Трепак заявив, що експертиза документів у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів затримується.