ua en ru

Наглядова рада "Укрнафти" сьогодні може провести засідання, - нардеп

Наглядова рада "Укрнафти" сьогодні може провести засідання, - нардеп Фото: Вікторія Войціцька

Войціцька заявила, що отримала інформацію з неофіційних джерел

Сьогодні, 3 квітня 2017 року, може відбутися засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта". Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила народний депутат Вікторія Войціцька.

"З неофіційних джерел мені стало відомо, що збори мають відбутися сьогодні", - повідомила нардеп.

При цьому Войціцька зазначила, що на її офіційний запит, коли відбудеться засідання, в "Укрнафті" так і не відповіли.

alt

Фото: принтскрін

Разом з тим, як повідомили РБК-Україна в НАК "Нафтогаз України", сьогодні в приміщенні компанії відбудеться засідання наглядової ради "Нафтогазу".

Нагадаємо, публічне акціонерне товариство "Укрнафта" звернулося до львівської влади з проханням посприяти недопуску зупинки видобутку на Заводовському родовищі в Львівській області.

У зв'язку з тим, що Державна служба геології та надр України фактично відмовила у продовженні дії зазначеного спецдозволу 1 квітня 2017 року компанія буде змушена зупинити видобуток вуглеводнів на 10 свердловинах.

Зі свого боку "Укрнафта" здійснила всі необхідні кроки для своєчасного продовження термінів дії спецдозволу на Заводовському родовищі, заздалегідь, за 6 місяців до закінчення строку дії зазначеного спецдозволу, подавши повний пакет документів в Держгеонадр. Протягом цього часу ПАТ "Укрнафта" отримувало відмови з боку Держгеонадр.