ua en ru

Наглядова рада ПриватБанку обрала компанію для пошуку кандидатів на посаду голови правління

Наглядова рада ПриватБанку обрала компанію для пошуку кандидатів на посаду голови правління Фото: ПриватБанк (УНІАН)

У конкурсі взяли участь 11 компаній з пошуку керівного персоналу

Спостережна рада ПАТ "ПриватБанк" визначила компанію для пошуку кандидатів на посаду голови правління банку. Про це повідомляє прес-служба банку.

"Наглядова рада ПриватБанку повідомила про обрання компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (Головного виконавчого директора) та першого заступника голови (Фінансовий директор) ПАТ КБ "ПриватБанк", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, компанія була обрана в ході незалежного конкурсу серед 11 компаній з пошуку керівного персоналу, що спеціалізуються на банківському секторі.

Очікується, що пошук голови правління та заступника голови правління триватиме 4 тижні: 2 тижні для звернення до кандидатів та відбір короткий список для розгляду Наглядовою радою; 2 тижня для співбесіди кандидатів з Наглядовою радою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в головному офісі Приватбанку в Дніпрі.